Skip to Navigation Skip to main content Skip to footer
Despre noi

Despre noi

Alloga este o companie de logistică farmaceutică ce oferă producătorilor din industria sănătății servicii profesionale de distribuție în mai multe țări.

Cine suntem

Alloga asigură înțelegerea în profunzime a pieței internaționale din domeniul sănătății, oferind experiență pentru a gestiona în siguranță și eficient produse specializate. Oferim consultații privind cerințele de reglementare specifice țării și evoluțiile pieței. Deoarece cunoaștem piața locală, puteți construi și implementa alături de noi o rețea de distribuție eficientă și sigură într-o singură țară sau mai multe.

Specializați pe sectorul medical, suntem o opțiune pe termen lung pentru producători și pentru cei care dețin o afacere în acest domeniu și care sunt în căutare de companii de logistică farma cu care să colaboreze. Gestionăm canale de distribuție și fluxuri de informații, pentru a vă putea concentra pe cercetare, dezvoltare, producție și marketing. Gama noastră de servicii include logistică, ambalare și etichetare, gestionarea comenzilor, depozitare farmaceutică și multe altele.

 

Viziunea noastră

Viziunea noastră

Obiectivul nostru este de a oferi permanent clienților valoare, prin intermediul a trei elemente cheie:

World

Acoperire internațională

Oferim acoperire paneuropeană, fiind o companie de logistică de talie internațională.

Medal

Calitate

Datorită abordării noastre centrată pe calitate în administrare logistică, precum și a sistemului de management al calității de ultimă generație, oferim cele mai bune soluții pentru excelență operațională.

Idea

Inovație

Fiind ușor de implementat și având o tehnologie inovatoare, sistemul IT ne permite să oferim clienților soluții viabile, foarte flexibile.

Rețea internațională

Prin rețeaua de depozite locale și regionale, Alloga oferă livrare paneuropeană. Aflați mai multe despre rețeaua de logistică internațională Alloga.

Aflați mai mult
Rețea internațională

Calitate

Sistemul de management al calității conform standardelor ISO ne ajută să menținem integritatea produselor în lanțul de distribuție. Aflați mai multe despre standardele de calitate Alloga.

Aflați mai mult

Responsabilitatea companiei

Alloga e un angajator responsabil din punct de vedere al mediului și social. Aflați mai multe despre angajamentele Alloga.

Aflați mai mult
Responsabilitatea companiei
Alăturați-vă echipei noastre

Alăturați-vă echipei noastre

O alegere a multor profesioniști din logistică, Alloga e compania ideală pentru a vă începe cariera. Aflați mai mult despre locurile de muncă Alloga în logistica farmaceutică.

Cariere

Certificări

SGS
TAPA
GMP

Status message

  • google_tag container primary
  • status check
  • after alter