Skip to Navigation Skip to main content Skip to footer
Dispozitive medicale

Dispozitive medicale

Alloga oferă producătorilor din sectorul dispozitivelor medicale, servicii profesionale de logistică, de la depozitare și distribuție la reambalare și reetichetare.

Rețele de distribuție pentru dispozitive medicale

Dispozitivele medicale reprezintă o parte esențială a industriei sănătății. Fie că sunt livrate în farmacii, spitale sau către alți profesioniști din sănătate, rețelele de distribuție sunt vitale, asigurând sosirea la timp și în siguranță a produselor. Cu un număr tot mai mare de produse ce necesită manevrare specială, este important ca producătorii să colaboreze cu furnizori de logistică experimentați.

Alloga oferă o gamă largă de servicii de logistică pentru producătorii de dispozitive medicale. De la spații de depozitare cu temperatură și umiditate controlate la distribuție paneuropeană, serviciile noastre profesionale de logistică asigură sosirea produselor dvs. la destinație în condiții corespunzătoare.

Consultați un specialist

Servicii pentru dispozitive medicale

Următoarele servicii sunt populare printre clienții noștri care produc dispozitive medicale. Contactați-ne pentru soluții personalizate sau citiți cele de mai jos.

Depozitare dispozitive medicale:

Depozitare dispozitive medicale:

Serviciile de depozitare și distribuție de la Alloga mențin dispozitivele și echipamentele protejate în timpul depozitării și transportului, asigurând cele mai bune servicii pentru clienții noștri.

Aflați mai mult
Ambalare și reetichetare

Ambalare și reetichetare

Serviciile noastre de ambalare și reetichetare pentru dispozitive medicale includ reambalare, planificare și modificări pentru a fi conform standardelor, introducerea de prospecte și etichetare.

Aflați mai mult
Comenzi de mostre

Comenzi de mostre

Platforma web oferă partenerilor posibilitatea de a comanda ușor și eficient mostre.

Aflați mai mult

Certificări

SGS
TAPA
GMP

Servicii intergrare tehnică

Alloga are o experiență de peste 20 de ani, integrând sistemele proprii de depozitare și serviciile de reprezentare cu cele ale clienților. Sistemul nostru furnizează rapoarte pentru toate tranzacțiile, inclusiv comenzi de achiziții și primirea comenzilor, comenzi în desfășurare, livrări și facturi, modificarea stării stocului, acțiuni inventar și bilanțuri inventar.

Aflați mai mult
Servicii intergrare tehnică

Status message

  • google_tag container primary
  • status check
  • after alter