Skip to Navigation Skip to main content Skip to footer
Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

Cine suntem

În această Politică de confidențialitate, „noi” sau „Alloga” înseamnă Alloga Logistics Romania SRL acționând în calitate de operator de date personale.

ALLOGA LOGISTICS ROMANIA S.R.L., Rudeni, Strada Traian, nr. 66A, Biroul nr. 1, Chitila, jud. Ilfov, Romania, înregistrată în Registrul Comerțului sub nr. J23/846/2017, cod de înregistrare fiscal RO 37154068.

Alloga face parte dintr-un grup de companii deținut de către AmerisourceBergen Corporation.

Condițiile prevăzute de lege pentru a vă prelucra datele.

Confidentialitatea datelor dvs este protejata prin lege. In aceasta sectiune va explicam cum functioneaza.

Confidențialitatea și protecția datelor dvs. personale este importantă pentru noi. Vom prelucra datele dvs. personale cu respectarea tuturor condițiilor legale.

Avem dreptul să vă prelucrăm datele personale numai dacă respectăm una din urmatoarele condiții:

 • V-ați exprimat consimțământul să vă prelucrăm datele personale
 • Există un contract între noi și dumneavoastră sau urmează să încheiem un contract cu dvs.
 • Există o obligație legală pe care trebuie să o respectăm
 • Avem un interes legitim justificat să vă prelucrăm datele personale

Un interes legitim se referă la anumite motive comerciale sau interese de afaceri în baza cărora prelucrăm datele dvs. Vom prelucra datele dvs. personale pentru astfel de interese legitime doar în anumite situații și doar dacă legea ne permite acest lucru. În orice caz, vă vom informa cu privire la aceste interese și nu vom încălca drepturile și interesele dvs.

De unde colectăm datele dumneavoastră personale

În general, datele personale pe care le prelucrăm ne sunt transmise direct de dvs. atunci când creați un cont pe site-ul nostru, în calitate de persoană de contact a partenerului nostru contractual.

Datele pe care le colectăm de la dvs. provin de la site-ul principal, dar pot proveni dintr-o varietate de surse:

 • Când este în interesul nostru legitim, sau
 • Când vorbești cu noi la telefon sau în conversații cu personalul nostru
 • În e-mailuri și scrisori
 • Dacă participați la competițiile sau promoțiile noastre.

Scopurile în care vă prelucrăm datele personale

Creare cont & Managementul contractului cu partenerii noștri

Website-ul nostru este dedicat partenerilor noștri contractuali, persoane juridice, în scopul prestării de servicii cum ar fi Management comenzi, Logistică în domeniul sănătății, Împachetare și etichetare și Depozite farmaceutice.

Prin crearea unui cont v-ați desemnat ca fiind persoana de contact a unui partener contractual.

Alloga nu va înființa un cont în numele unei persoane de contact.

Date personale Nume, prenume, adresă de e-mail business, nr. de telefon
Baza legitimă de prelucrare Prelucrăm datele dumneavoastră personale în baza interesului legitim Alloga, respectiv pentru a furniza partenerului nostru contractual serviciile.
Cui dezvăluim datele
 • Societăților din cadrul grupului nostru, cum ar fi [Alliance Healthcare si Aloga Europe]
 • Consultanților (părți terțe) care ne ajută în gestionarea contului și serviciilor și în dezvoltarea unor noi modalități de business
 • Departamentelor de prevenire a fraudei din companiile din cadrul grupului nostru, conform codurilor de conduită la care am aderat
 • Furnizorilor de servicii IT pentru societățile noastre sau furnizorii cărora le subcontractăm anumite servicii de suport tehnic (ex. Acquia)
 • Autorităților de reglementare și alte autorități ale statului dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.
Cât timp vom stoca datele

Păstrăm datele dvs. pe durata în care partenerul nostru contractual/ angajatorul dvs., solicită serviciile pe care le furnizăm prin intermediul site-ului nostru, sau pe perioada în care sunteți angajatul partenerului nostru.

Dvs., în numele angajatorului dvs., vă puteți șterge contul accesând secțiunea Profil → Dezactivați contul.

Unde sunt stocate datele Datele sunt stocate pe Acquia localizat în Irlanda.

Cum vă protejăm datele personale

Utilizăm diverse măsuri tehnice și organizaționale pentru a vă proteja datele împotriva accesului neautorizat, utilizării, dezvăluirii, modificării în conformitate cu legea de protecție a datelor personale.

Transferul datelor în afara Spațiului Economic European (SEE)

Serverele Alloga sunt situate în SEE, iar datele dvs. vor fi stocate pe aceste servere.

Care sunt drepturile dumneavoastră și cum le puteți exercita.

Conform dispozițiilor Regulamentul (UE) 2016/ 679 aveți următoarele drepturi:

De a vă retrage consimțământul: dacă prelucrăm datele personale în baza consimțământului dvs., aveți dreptul să vă retrageți consimțământul în orice moment.

 • De a accesa datele: puteți obține informații referitoare la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal și o copie a acestor date.
 • De a rectifica datele: în cazul în care considerați că datele dvs. cu caracter personal sunt inexacte sau incomplete, puteți modifica și actualiza aceste date în cadrul aplicației.
 • De a obține ștergerea datelor: puteți solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, în măsura prevăzută de lege.
 • De a restricționa prelucrarea: puteți solicita restricționarea prelucrării datelor dvs. cu caracter personal. Aceasta înseamnă că datele dvs. vor fi prelucrate doar în anumite situații.
 • De a obiecta la prelucrare: puteți contesta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, din motive legate de situația dumneavoastră particulară, dacă prelucrăm datele conform interesului nostru legitim sau în scop de marketing direct.
 • De portabilitate a datelor: aveți dreptul să solicitați ca datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat să vă fie returnate sau, dacă este posibil, să fie transferate către un terț.

Unele drepturi de care dispuneți nu sunt absolute și pot exista obligații prevăzute de lege sau interese legitime ale noastre care justifică și ne permit să prelucrăm în continuare datele dvs. personale. Cu toatea acestea, vă rugăm să ne transmiteți motivul pentru care considerați că nu le mai putem prelucra.

Puteți să vă exercitați drepturile de mai sus adresând o cerere la adresa de email dataprotection@allogaro sau prin poștă la adresa Rudeni, Strada Traian, nr. 66A, Biroul nr. 1, Chitila, jud. Ilfov, România.

Pe lângă cele de mai sus, aveți dreptul să depuneți o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336 București, tel. 0318.059.211, (www.dataprotection.ro), în ceea ce privește prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Modificarea legilor

Dacă v-ați creat un cont de utilizator, vă vom trimite notificări cu privire la anumite modificări ale legii sau atunci cand efectuăm modificări funcționale ale aplicației.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări, comentarii sau solicitări referitoare la această politică vă rugăm să le trimiteți la:

Adresa

ALLOGA LOGISTICS ROMANIA S.R.L.
Rudeni, Strada Traian, nr. 66A, Biroul nr. 1,
Chitila, jud. Ilfov, România

Tel.: +40 374 666 555
E-mail: business@alloga.ro

Email DPO:
dataprotection@alloga.ro

Status message

 • google_tag container primary
 • status check
 • after alter