Skip to Navigation Skip to main content Skip to footer
Sectoare

Sectoare

Alloga oferă soluții de distribuție pentru domeniul sănătății. Activăm în mai multe sectoare, oferind servicii de depozitare profesională, de îndeplinirea cerințelor clienților și distribuție.

Specializarea noastră

Alloga oferă o rețea de depozitare și distribuție paneuropeană pentru producătorii din sectorul farmaceutic, al dispozitivelor medicale, al sănătății, frumuseții și veterinar. Cu o experiență de peste 20 de ani și acoperire internațională, suntem un partener de încredere. Oferim cunoștințe specializate și competență tehnică, gestionăm distribuția, permițându-vă să vă concentrați pe cercetare, dezvoltare, producție, vânzări și marketing.

Farmaceutic

Cu rețeaua europeană de spații de depozitare și distribuție aprobate GDP, Alloga e un furnizor de top de soluții profesionale de logistică în industria farmaceutică, pe plan local și regional.

Aflați mai multe
Farmaceutic

Medicamente destinate pacienților finali

Controlați și optimizați aprovizionarea cu medicamente, prin serviciile noastre profesionale potrivite pentru fiecare distribuitor de medicamente.

Aflați mai multe

Dispozitive medicale

Alloga oferă acoperire paneuropeană și manevrare profesională pentru produse medicale, atât în țară, cât și extern.

Aflați mai multe
Dispozitive medicale

Sănătate și frumusețe

Logistica în sectorul sănătății și frumuseții poate fi complexă, în special când ne gândim la ritmul schimbărilor din domeniu. Alloga are departamente logistice dedicate aprovizionării în acest sector.

Aflați mai multe

Sănătatea animalelor

Asigurați-vă că produsele veterinare ajung la medici și distribuitori prin experiența Alloga și serviciile sale cu valoare adăugată.

Aflați mai multe
Sănătatea animalelor

Certificări

SGS
TAPA
GMP
Consultați un specialist

Consultați un specialist

Contactați Alloga pentru informații despre soluțiile profesionale de logistică pentru sectorul farmaceutic, al medicamentelor destinate consumatorilor finali, al dispozitivelor medicale și veterinar.

Status message

  • google_tag container primary
  • status check
  • after alter