Skip to Navigation Skip to main content Skip to footer
Calitate

Calitate

Prin sistemul nostru de management al calității farmaceutice conform ISO, menținem integritatea și calitatea produselor dumneavoastră pe întregul lanț de distribuție.

Abordarea calității

Abordarea noastră este centrată pe calitate în logistica din domeniul sănătății. Managementul calității este conform cu ISO 9001 și standardele de Bune practici privind distribuția/producția (cGXP) și ne străduim să răspundem nevoilor individuale ale clienților. Sistemul este structurat pe două niveluri: european și la nivel de țară, adică ținem cont de cerințele locale privind controlul calității farmaceutice, respectând totodată cerințele UE.

Ne angajăm să îmbunătățim continuu calitatea în sănătate, analizând și îmbunătățind constant eficiența procesului. Asigurăm instruirea angajaților care gestionează categorii speciale de materiale, precum produsele din lanțul frigorific. Sunt implementați indicatori de performanță pentru a menține un nivel constant de calitate. De asemenea, implementăm audit pentru managementul calității serviciilor medicale, asigurându-ne de înțelegerea procedurilor, conformitatea activităților cu prevederile și aderarea fiecărui sistem de management al calității local la cerințele UE.

Contactați-ne Locațiile noastre

ISO

Organizația este certificată ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018 și OHSAS (18001:2008) și deținem o listă extinsă de acreditări care susțin angajamentul nostru de a asigura standarde de calitate.

ISO

GMP/GDP

Toți angajații sunt instruiți să respecte prevederile GMP/GDP și auditul regulat asigură respectarea cerințelor și a standardelor de calitate.

CAPA

Managementul CAPA e standardizat la nivel european, pentru a produce îmbunătățiri ale calității standardelor în sănătate. CAPA sunt introduse local într-o bază de date pe țară privind calitatea și gestionate la nivelul țării.

CAPA
Consultați un specialist

Consultați un specialist

Contactați experții noștri în controlul calității pentru a afla mai mult despre soluțiile noastre de top.

Status message

  • google_tag container primary
  • status check
  • after alter