Skip to Navigation Skip to main content Skip to footer
Produse medicale de larg consum

Produse medicale de larg consum

Alloga oferă servicii de depozitare și distribuție, pe lângă o gamă largă de servicii suplimentare destinate sectorului de medicamente ce se adresează consumatorului final.

Canale de distribuție destinate consumatorului final

Industria sănătății trece de la tratament la prevenție, ceea ce a dus la o creștere semnificativă a automedicației. Prin canale diferite, de la farmacii la supermarketuri, tot mai multe produse se transformă din medicamente eliberate cu rețetă în medicamente care pot fi achiziționate fără a avea o rețetă. Alloga deține rețeaua și experiența pentru a se asigura că produsele dumneavoastră ajung în siguranță în farmacii, lanțuri farmaceutice, supermarketuri și alți comercianți.

Consultați un specialist

Soluții specializate

Următoarele servicii sunt populare printre clienții noștri. Contactați-ne pentru soluții personalizate sau citiți cele de mai jos.

Depozitare

Depozitare

Rețeaua noastră paneuropeană are capacitate extinsă pentru depozitare și distribuție medicamente de larg consum.

Aflați mai mult
Co-ambalare și ambalare promoțională

Co-ambalare și ambalare promoțională

Alloga oferă servicii personalizate de ambalare pentru vânzare și ambalare promoțională cu un nivel sporit de flexibilitate și rapiditate pentru clienți.

Aflați mai mult

Certificări

SGS
TAPA
GMP

Servicii intergrare tehnică

Alloga are o experiență de peste 20 de ani, integrând sistemele proprii de depozitare și serviciile de reprezentare cu cele ale clienților. Sistemul nostru furnizează rapoarte pentru toate tranzacțiile, inclusiv comenzi de achiziții și primirea comenzilor, comenzi în desfășurare, livrări și facturi, modificarea stării stocului, acțiuni inventar și bilanțuri inventar.

Aflați mai mult
Servicii intergrare tehnică

Status message

  • google_tag container primary
  • status check
  • after alter