Skip to Navigation Skip to main content Skip to footer
Rețea internațională

Rețea internațională

Activă în 13 țări din Europa, rețeaua noastră internațională de logistică și facilitățile de depozitare asigură soluții rapide și sigure de aprovizionare.

Capacitate de distribuție paneuropeană

Rețeaua internațională de distribuție Alloga oferă capacitate de distribuție paneuropeană, cu rețele de transport special create pentru nevoile dumneavoastră. Cu depozite locale, persoane dedicate și cunoașterea pieței locale, rețeaua noastră de logistică internațională vă permite să construiți soluții complexe pentru lanțul de distribuție, care să funcționeze pentru dumneavoastră și clienții dumneavoastră, fie că activați pe plan intern sau extern. Oricare ar fi nevoile clienților dumneavoastră, puteți oferi cele mai bune servicii posibile datorită experienței noastre internaționale.

Contactați-ne Locațiile noastre

Status message

 • google_tag container primary
 • status check
 • after alter
Rețea internațională
spațiu de depozitare în Europa

600.000+ m²

spațiu de depozitare în Europa

paleți cu control al temperaturii

530.000+

paleți cu control al temperaturii

Cea mai mare prezență geografică în Europa

13 țări

Cea mai mare prezență geografică în Europa

  Beneficiile rețelei

  Eficiență

  Eficiență

  Pentru producători, rețeaua noastră de logistică internațională este eficientă fără a face rabat la vizibilitate. Puteți urmări comenzile și planifica stocul, bucurându-vă de transparență totală prin Platforma Web Alloga.

  Siguranță

  Siguranță

  Rețeaua noastră internațională de servicii de sănătate oferă clienților o abordare riguroasă în privința experienței locale și informații complete privind cerințele regionale. Beneficiați de un serviciu mai sigur, de calitate mai bună.

  Prezență internațională

  Prezență internațională

  Raza mare de acțiune precum și prezența geografică extinsă, alături de capacitatea de depozitare și distribuție internațională, ne permite să răspundem mai eficient și mai rapid nevoilor dumneavoastră.

  Consultați un specialist

  Consultați un specialist

  Contactați experții noștri internaționali în logistică pentru a descoperi cum vă poate ajuta Alloga să aveți o rețea de distribuție eficientă.