Skip to Navigation Skip to main content Skip to footer
Platforma Web Alloga

Platforma Web Alloga

Platforma Web Alloga permite urmărirea comenzilor cu vizibilitate în timp real.

Vizibilitate

Platforma Web Alloga este probabil cel mai bun instrument multilingv de comenzi farma din România și din Europa Centrală și de Est, deoarece este rapid, eficient și ușor de utilizat.

Comenzile sunt plasate, aprobate și trimise în sistemul nostru WMS, toate din același loc, în timp ce partenerii noștri pot vedea și monitoriza întregul proces. Platforma ajută la menținerea trasabilității produselor și a comenzilor, oferind în același timp clientului posibilitatea de a vizualiza oricând situația stocurilor și a vânzărilor.

Vizibilitate

Funcționalitate

Principalele funcționalități ale platformei Web Alloga includ plasarea comenzilor, aprobarea comenzilor, istoricul comenzilor, precum și accesarea documentelor de calitate, generarea de rapoarte de vânzări și menținerea vizibilității stocurilor.

Platforma Web Alloga este ușor de utilizat și este personalizată pentru fiecare client, pe baza nevoilor specifice. Partenerii noștri primesc notificări personalizate prin e-mail referitor la nivelurile stocurilor, emiterea comenzilor, aprobarea comenzilor, completarea comenzilor și orice alte informații pe care le consideră relevante.

Status message

  • google_tag container primary
  • status check
  • after alter