Skip to Navigation Skip to main content Skip to footer
Contactați-ne

Contactați-ne

Dacă sunteți client sau doriți să aflați despre colaborarea cu Alloga, contactați-ne prin formularul de mai jos

Status message

  • google_tag container primary
  • status check
  • after alter
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Întrebări frecvente

Am adunat mai jos câteva dintre cele mai frecvente întrebări. Dacă nu găsiți răspunsul căutat, nu ezitați să ne contactați prin formularul de contact de mai sus

Alloga este prezentă în 13 țări din Europa: Spania, Olanda, România, Franța, Norvegia, Cehia și Slovacia, Marea Britanie, Germania, Lituania, Portugalia, Italia și Elveția. Vă putem oferi o soluție personalizată de logistică internațională sau să vă îndrumăm spre echipa țării respective. Descoperiți mai multe despre locațiile Alloga (LINK)

Da. Alloga respectă proceduri stricte de gestionare a temperaturii pentru a proteja multe produse farmaceutice cu cerințe speciale de temperatură - inclusiv produse din lanțul frigorific, precum vaccinuri și alte produse biologice - în timpul ambalării și livrării. Descoperiți mai multe despre serviciile noastre de gestionare a lanțului frigorific.

Alloga oferă companiilor din sectorul de sănătate soluții profesionale de logistică, de la domeniul farmaceutic la medicamente destinate consumatorului final, dispozitive medicale, sănătate și frumusețe, veterinar. Dacă sectorul dvs. nu se regăsește în categoriile principale pe care le deservim, avem posibilitatea să colaborăm cu toate sectoarele majore din sănătate, deci, contactați-ne pentru a discuta nevoile dvs. specifice cu echipa noastră.

Alloga oferă clienților vizibilitate asupra livrărilor. Utilizatorii au la dispoziție date detaliate despre inventar, urmărirea comenzilor și rapoarte de vânzări. Echipa dedicată vă va ajuta să vă urmăriți progresul pe portal și vă oferă asistență când accesați datele. Aflați mai multe.

Platforma Web Alloga vă oferă mai mult control asupra rețelei de distribuție. Oferă date în timp real, detaliate, inclusiv nivelul stocurilor, rapoarte de activitate și informații despre statusul produselor. Dacă sunteți client Alloga și nu aveți cont pe platforma, contactați-ne.

Platforma Web Alloga e gestionată de echipa noastră internă. Dacă aveți o întrebare ce ține de asistența tehnică pentru platformă, contactați-ne.

La Alloga, ne mândrim cu echipa noastră foarte competentă, care cunoaște importanța distribuirii produselor în sectorul sănătății. Vi se va atribui un manager al contului, care va fi principalul dumneavoastră punct de contact pe durata contractului, susținut de echipa Alloga. Contactați-ne azi.

Alloga Service excellence and innovation for healthcare
 

Adresă sediu social:

Alloga Logistics Romania SRL
Rudeni,
Strada Traian,
nr. 66A, Biroul nr. 1,
Chitila,
jud. Ilfov,
Romania