Skip to Navigation Skip to main content Skip to footer
Servicii intergrare tehnică

Servicii intergrare tehnică

Alloga oferă de peste 20 de ani clienților un sistem informatic integrat. Echipa noastră excepțională poate crea interfețe între orice sistem aveți și al nostru.

Experiență

Alloga are experiență vastă în integrarea de date între sistemele IT ale clientului și cel propriu, cu protocoale și procese stabilite de experiența în logistică.

Experiență

Conectivitate

Oferim conectivitate pentru produse, clienți, comenzi de achiziție și chitanțe, comenzi, lucrări în desfășurare, transport și facturi, modificări ale stocurilor, tranzacții de inventar, balanțe etc.

Flexibilitate

Serviciile noastre sunt compatibile cu o gamă largă de fișiere și protocoale, asigurând flexibilitatea integrării cu sisteme informatice de gestiune.

Flexibilitate
Consultați un specialist

Consultați un specialist

Integrarea începe cu o ședință inițială, cu discuții despre acoperire, cerințele privind interfața și planuri de proiecte operaționale și de logistică IT și interfață.

Este generat un registru de riscuri pentru a gestiona potențialele erori, iar Alloga creează un plan pentru a gestiona migrarea în producție și perioada inițială. Apoi se face o analiză a proiectului pentru a optimiza implementarea.

Mai multă tehnologie

Mai multă tehnologie

Platforma  Web Alloga

Platforma Web Alloga

Platforma Web Alloga permite urmărirea comenzilor cu vizibilitate în timp real.

Portalul Alloga Gateway

Portalul Alloga Gateway

Portalul Alloga Gateway oferă date în timp real pentru toate stocurile înregistrate în rețeaua Alloga, în orice moment.

Aflați mai mult