Skip to Navigation Skip to main content Skip to footer
Îngrijire animale

Îngrijire animale

Alloga este un distribuitor experimentat de produse pentru îngrijirea animalelor, cu o rețea paneuropeană de depozite și distribuitori, cu soluții pentru depozitare, transport și finalizarea livrării, precum și alte servicii adăugate.

Rețele de distribuție pentru medicina veterinară

Cu peste 20 de ani de experiență în domeniu, Alloga oferă producătorilor servicii de distribuție a medicamentelor pentru uz veterinar.

Consultați un specialist

Soluții specializate

Următoarele servicii sunt populare printre clienții noștri din domeniul medicinii veterinare. Contactați-ne pentru soluții personalizate sau citiți cele de mai jos.

Depozitare și transport

Depozitare și transport

Spațiile noastre de depozitare asigură depozitarea și transportul în siguranță și în mod eficient a medicamentelor dumneavoastră pentru sectorul veterinar.

Aflați mai mult
Reambalare și reetichetare

Reambalare și reetichetare

Soluțiile de reambalare și reetichetare de la Alloga susțin activitatea dvs. atunci când vă confruntați cu modificările normative, asigurând totodată un serviciu adecvat pentru clienți.

Aflați mai mult
Comenzi de mostre

Comenzi de mostre

Platforma web oferă partenerilor posibilitatea de a comanda ușor și eficient mostre.

Aflați mai mult

Certificări

SGS
TAPA
GMP

Servicii intergrare tehnică

Alloga are o experiență de peste 20 de ani, integrând sistemele proprii de depozitare și serviciile de reprezentare cu cele ale clienților. Sistemul nostru furnizează rapoarte pentru toate tranzacțiile, inclusiv comenzi de achiziții și primirea comenzilor, comenzi în desfășurare, livrări și facturi, modificarea stării stocului, acțiuni inventar și bilanțuri inventar.

Aflați mai mult
Servicii intergrare tehnică

Status message

  • google_tag container primary
  • status check
  • after alter