Skip to Navigation Skip to main content Skip to footer
Industria farmaceutică

Industria farmaceutică

Alloga este un furnizor de soluții complete de logistică în industria farmaceutică. De la depozitare farmaceutică la ambalare, distribuție și etichetare, serviciile Alloga integrate vă ajută să oferiți cele mai bune servicii clienților dumneavoastră.

Rețele de distribuție în industria farmaceutică

Schimbările din domeniul tehnologiei, economiei precum și datele demografice transformă piața globală de produse farmaceutice.

Apar rapid zone noi de nevoi medicale, fiind create totodată medicamente specializate și inovatoare.

Aceste medicamente au adesea cerințe foarte stricte de depozitare, manevrare și distrugere, care presupun cunoștințe aprofundate ale pieței farmaceutice.

Datorită anilor de experiență în logistica farma, Alloga îi poate ajuta pe producători să se adapteze apariției rețelelor de distribuție tot mai complexe.

Consultați un specialist

Soluții specializate

Următoarele servicii sunt populare printre clienții noștri. Contactați-ne pentru soluții personalizate sau citiți cele de mai jos.

Depozitare farmaceutică

Depozitare farmaceutică

Alloga oferă o rețea paneuropeană de centre regionale și locale de distribuție la standarde farmaceutice, permițând depozitarea în siguranță și eficientă a narcoticelor, produselor cu cerințe speciale de temperatură și produselor care necesită depozitare în condiții de frig constant.

Aflați mai mult
Reambalare și reetichetare

Reambalare și reetichetare

Oferim producătorilor din domeniu o gamă variată de servicii, inclusiv reambalare, schimbări de ambalaj pentru a corespunde modificărilor normelor în vigoare, inserarea de prospecte și reetichetare.

Aflați mai mult
Comenzi de mostre

Comenzi de mostre

Platforma web le oferă reprezentanților posibilitatea de a comanda ușor mostre de la profesioniștii din sănătate.

Aflați mai mult
Gestionarea lanțului frigorific și a produselor cu manevrare specială.

Gestionarea lanțului frigorific și a produselor cu manevrare specială.

Cu un mediu de depozitare cu temperatură controlată, soluțiile Alloga de management al lanțului frigorific pot fi utilizate pentru a primi, depozita și transporta toate produsele, inclusiv narcotice, aerosoli, produse criogenice și altele.

Aflați mai mult
Substanțe active și narcotice

Substanțe active și narcotice

Alloga are capacitatea de a depozita și distribui ingrediente active și narcotice. Spațiile noastre de depozitare oferă un mediu controlat, inclusiv monitorizarea și controlul umidității.

Aflați mai mult

Certificări

SGS
TAPA
GMP

Servicii intergrare tehnică

Alloga are o experiență de peste 20 de ani, integrând sistemele proprii de depozitare și serviciile de reprezentare cu cele ale clienților. Sistemul nostru furnizează rapoarte pentru toate tranzacțiile, inclusiv comenzi de achiziții și primirea comenzilor, comenzi în desfășurare, livrări și facturi, modificarea stării stocului, acțiuni inventar și bilanțuri inventar.

Aflați mai mult
Servicii intergrare tehnică