Skip to Navigation Skip to main content Skip to footer
Sănătate și frumusețe

Sănătate și frumusețe

Alloga oferă servicii profesionale de logistică pentru sectorul de sănătate și frumusețe, susținute de peste 20 de ani de experiență în logistică.

Rețele de distribuție în domeniul sănătății și frumuseții

Sectorul sănătății și frumuseții a trecut prin schimbări majore în ultimii ani, cerințele clienților s-au modificat într-un ritm alert și au fost dezvoltate produse noi. Într-un domeniu atât de competitiv și complex, o rețea de distribuție competitivă nu trebuie considerată un lux, ci o necesitate. Alloga oferă o gamă completă de soluții pentru logistica produselor cosmetice, inclusiv o rețea de distribuție paneuropeană și experiență semnificativă în gestionarea acestor produse.

Consultați un specialist

Soluții specializate

Următoarele servicii sunt populare printre clienții noștri din domeniul sănătății și frumuseții. Contactați-ne pentru soluții personalizate sau citiți cele de mai jos.

Depozitare și distribuție

Depozitare și distribuție

Rețeaua Alloga asigură depozitarea și transportul produselor cosmetice în siguranță și în mod eficient.

Aflați mai mult
Co-ambalare și ambalarea promoțională

Co-ambalare și ambalarea promoțională

Alloga oferă servicii de co-ambalare și ambalare promoțională, pe bază de contract, care pot fi personalizate conform specificațiilor dumneavoastră, asigurând rapiditatea distribuției.

Aflați mai mult

Certificări

SGS
TAPA
GMP

Servicii intergrare tehnică

Alloga are o experiență de peste 20 de ani, integrând sistemele proprii de depozitare și serviciile de reprezentare cu cele ale clienților. Sistemul nostru furnizează rapoarte pentru toate tranzacțiile, inclusiv comenzi de achiziții și primirea comenzilor, comenzi în desfășurare, livrări și facturi, modificarea stării stocului, acțiuni inventar și bilanțuri inventar.

Aflați mai mult
Servicii intergrare tehnică

Status message

  • google_tag container primary
  • status check
  • after alter