Skip to Navigation Skip to main content Skip to footer
Tehnologie

Tehnologie

Sistemul performant de managementul logisticii pe care Alloga vi-l pune la dispoziție vă permite să oferiți cele mai bune servicii.

Tehnologie profesională și experiență în integrare

Cu experiență deosebită în integrarea sistemelor de logistică IT în domeniul sănătății, de la produse farmaceutice și medicamente destinate consumatorului final, la dispozitive medicale și produse pentru sănătate și frumusețe, echipa noastră a înțeles potențialele probleme care pot apărea în cursul procesului de integrare a sistemelor de logistică și a creat metode eficiente de implementare, bazate pe experiență în tehnologia logisticii.

Tehnologia modernă ne permite să oferim integrări durabile, flexibile. Portalul Alloga a fost conceput pentru producătorii B2B, fiind compatibil cu o gamă largă de tipuri de documente și protocoale de comunicare. Înțelegem că fiecare integrare este diferită, la fel și nevoile fiecărui producător, motiv pentru care orice canal de date poate fi personalizat pentru fiecare client.

Platforma Alloga

Prin platforma pentru clienți Alloga, clienții dumneavoastră văd actualizări în timp real ale comenzilor și livrărilor, cu vizibilitate asupra vânzărilor și stocului.

Platforma Alloga

Portal Alloga Gateway

Portalul Alloga Gateway le oferă clienților date în timp real despre rețeaua de distribuție, cu actualizări în timp real.

Aflați mai mult

Servicii de integrare tehnică

Echipa noastră de integrare inegalabilă poate crea interfețe între orice sistem și al nostru, cu procese testate construite pe decenii de experiență în integrare de sisteme.

Aflați mai mult
Servicii de integrare tehnică

Status message

  • google_tag container primary
  • status check
  • after alter